Isnin, 31 Mei 2010

BIODATA PENGARANG

Klik untuk ke laman web rasmi kami ...


BELI 1 BUKU SEKARANG DISKAUN 10%
BELI 2 BUKU SEKARANG DISKAUN 15% !!!!!
CEPAT SEBELUM TAWARAN INI DITUTUP…JADIKANLAH BUKU INI SEBAGAI HADIAH UNTUK ORANG TERDEKAT ANDA ….BUKU JAMBATAN ILMU ..

Seperkara yang menarik tentang Hidup Ibadat adalah kerana ia dikarang oleh seorang bekas guru agama yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang Pendidikan, Penulisan dan Perubatan.

Beliau yang dimaksudkan adalah Dr. Ustaz Hj. Fadzil Hj. Ahmad. Sejurus selepas bersara dari jawatan guru pada tahun 1991, beliau bergerak aktif sebagai seorang pendakwah dan meneruskan tradisi meluaskan ilmu dengan mengikuti kursus perubatan Complementary sehingga ke peringkat Ijazah Kedoktoran Perubatan Alternatif, Fakulti University Science of Colours, The Open International University pada September 2004.

" Di dalam buku ini saya cuba menyusun satu peraturan yang telah menjadi sunnah Rasulullah s.a.w yang elok sekali diikuti dan diamalkan dalam masa 24 jam kita hidup."

"Di dalam buku ini juga saya adakan ruangan Kemusykilan Agama. Sebenarnya semua kemusykilan ini saya petik dari soalan yang pernah dikemukan kepada saya semasa 'Majlis Ilmu'".

~ Dr. Ustaz Hj. Fadzil Hj. Ahmad ~

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam